Çağdaş Sözlük

müfredat ~ مفردات

Almanca Sözlük - müfredat ~ مفردات maddesi. Sayfa: 329 - Sira: 30

müfredat - مفردات almanca anlamı, مفردات - müfredat almanca osmanlıca ne demek. Osmanlıca-Almanca sözlükte مفردات - müfredat kelimesi nasıl geçiyor. müfredat osmanlıca nasıl yazılır. müfredat nedir, müfredat ne demek arapca yazılışı.

Was bedeutet müfredat مفردات auf Türkisch? Was bedeutet müfredat مفردات ? müfredat مفردات Bedeutung des osmanischen deutschen Wörterbuchs.

ماذا يعني müfredat مفردات باللغة التركية؟ ماذا يعني ؟ müfredat مفردات معنى القاموس الألماني العثماني.

müfredat مفردات در ترکی به چه معناست؟ müfredat مفردات به چه معناست؟ müfredat مفردات معنی فرهنگ لغت آلمانی عثمانی.

müfredat ~ مفردات güncel sözlüklerde anlamı:

MüFREDAT ::: Bir bütünü meydana getiren şeylerin her biri. * Bir şeyin içindekiler. * Basit ve gayr-i mürekkeb şeyler. * Toptan mâlum olan şeylerin tafsilâtı, birer birer zikrolunmuşları. * Edb: Tek tek ve ayrı ayrı beyitler. * Gr: Bir ibareyi meydana getiren kelimelerin her birisi. * Tıb: Her biri kendi başına bir devâ olan edviye-i basiteden sayılan nebatlar ve bunlardan bahseden tıp kitabı.

müfredat ::: (a. i. c.) : 1) basit şeyler [mürekkep olmıyanlar] . 2) toptan bilinen şeylerin ayrıntıları, dökümleri.

müfredat ::: ayrıntılar, parçalar.

Müfredat :::


  1. Bir bütünü oluşturan bireyler, ayrıntılar.

  2. Öğretim programı.

müfredat ::: basit şeyler , toptan bilinen şeylerin ayrıntıları , ayrıntılar , parçalar , bir bütünü meydana getiren şeylerin her biri , bir şeyin içindekiler , basit ve gayr-i mürekkeb şeyler , toptan malum olan şeylerin tafsilatı , birer birer zikrolunmuşları , edb: tek tek ve ayrı ayrı beyitler , gr: bir ibareyi meydana getiren kelimelerin her birisi , tıb: her biri kendi başına bir deva olan edviye-i basiteden sayılan nebatlar ve bunlardan bahseden tıp kitabı

müfredat ::: (a. i. c.) 1) basit şeyler [mürekkep olmıyanlar] . 2) toptan bilinen şeylerin ayrıntıları, dökümleri.

MÜFREDAT :::

Bir bütünü meydana getiren şeylerin her biri. * Bir şeyin içindekiler. * Basit ve gayr-i mürekkeb şeyler. * Toptan mâlum olan şeylerin tafsilâtı, birer birer zikrolunmuşları. * Edb: Tek tek ve ayrı ayrı beyitler. * Gr: Bir ibareyi meydana getiren kelimelerin her birisi. * Tıb: Her biri kendi başına bir devâ olan edviye-i basiteden sayılan nebatlar ve bunlardan bahseden tıp kitabı.