Çağdaş Sözlük

karantina ~ قرانتینه

Almanca Sözlük - karantina ~ قرانتینه maddesi. Sayfa: 260 - Sira: 44

karantina - قرانتینه almanca anlamı, قرانتینه - karantina almanca osmanlıca ne demek. Osmanlıca-Almanca sözlükte قرانتینه - karantina kelimesi nasıl geçiyor. karantina osmanlıca nasıl yazılır. karantina nedir, karantina ne demek arapca yazılışı.

Was bedeutet karantina قرانتینه auf Türkisch? Was bedeutet karantina قرانتینه ? karantina قرانتینه Bedeutung des osmanischen deutschen Wörterbuchs.

ماذا يعني karantina قرانتینه باللغة التركية؟ ماذا يعني ؟ karantina قرانتینه معنى القاموس الألماني العثماني.

karantina قرانتینه در ترکی به چه معناست؟ karantina قرانتینه به چه معناست؟ karantina قرانتینه معنی فرهنگ لغت آلمانی عثمانی.

karantina ~ قرانتینه güncel sözlüklerde anlamı:

KARANTiNA ::: İtl. Bulaşıcı bir hastalığın yaygın olduğu bir ülkeden gelen kişileri, gemileri veya malları geçici olarak tecrit etme şeklinde alınan tedbir. * Hastahanede yatması gereken hastaların kayıt ve kabul işlerinin yapıldığı yer. * Bir bulaşıcı hastalığın yayılmasını önlemek üzere hasta olup olmadığı bilinmeyen insan ve hayvanlarla temasın menedilmesi.

Karantina :::


  1. Bulaşıcı bir hastalığın yayılmasını önlemek için belli bir bölgenin veya yerin kontrol altında tutulup gözlemlenmesi biçiminde uygulanan sağlık önlemi.

  2. Hastanelerde, yatacak hastaların kayıt ve kabul edildikleri yer.

karantina ::: itl , bulaşıcı bir hastalığın yaygın olduğu bir ülkeden gelen kişileri , gemileri veya malları geçici olarak tecrit etme şeklinde alınan tedbir , hastahanede yatması gereken hastaların kayıt ve kabul işlerinin yapıldığı yer , bir bulaşıcı hastalığın yayılmasını önlemek üzere hasta olup olmadığı bilinmeyen insan ve hayvanlarla temasın menedilmesi

Karantina ::: Bulaşıcı hastalık­lara mâruz kalan kişilerin tecrit edilmesi.

KARANTİNA :::

İtl. Bulaşıcı bir hastalığın yaygın olduğu bir ülkeden gelen kişileri, gemileri veya malları geçici olarak tecrit etme şeklinde alınan tedbir. * Hastahanede yatması gereken hastaların kayıt ve kabul işlerinin yapıldığı yer. * Bir bulaşıcı hastalığın yayılmasını önlemek üzere hasta olup olmadığı bilinmeyen insan ve hayvanlarla temasın menedilmesi.